Onze decoratieve wand en vloeroplossingen zijn kunststof vloeren bestaande uit gietvloeren, betonlook (giet)vloeren, coatingvloeren, vlokkenvloeren (chipsvloeren) en grindvloeren.

Decoratieve vloeren zijn niet alleen sterk en strak, maar ook erg decoratief doordat ze in verschillende kleuren, motieven en patronen zijn te leggen. Kunststof decoratieve vloeren passen goed in ruimtes waar veel loopbelasting aan de orde is en waar een onderhoudsvrije, hygiënische vloer gewenst is.

Al onze decoratieve vloeren zijn bestand tegen wisselende temperaturen, vocht en vuil, loopbelasting en goed bestand tegen de meeste chemische substanties zoals olie, petroleum en andere oplossingen. Kunststof decoratieve vloeren zijn bovendien naadloos aan te leggen en dus zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Decoratieve vloeren zijn daarom zijn uitermate goed geschikt in ruimtes waar met etenswaren wordt gewerkt. Ze zijn daarnaast zeer slijtvast en vrij van onderhoud. Kunststof vloeren zijn daarom een prima keuze in winkelruimtes, kantines en keukens, kantoren, ziekenhuizen, garages, showrooms en bijvoorbeeld trappenhuizen, balkons en galerijen.